Popular Posts

Powered by Blogger.

Paper Up! workshopA workshopon Koralevics Rita grafikusművész avat be minket az általa megálmodott és létrehozott, hulladék papír masszából készült Paper Up! tárgyak elkészítésébe. Minden résztvevő 3 kisebb (pl. tálkát) vagy két nagyobb (pl. tálat) készíthet el Rita útmutatásával és segítségével natúr vagy szines alapanyagból. A tárgyakat együtt lakkozzuk és igény szerint festjük. A végeredmény egy környezetbarát, tartós, egyedi kézműves termék, melyre biztosan szivesen pillantasz majd a lakásod bármely pontján!

Olvasd el az interjút Ritával a Paper Up! születéséről és filozófiájáról itt>>.


Klikkelj ide és inspirálódj!

Workshop időpont:
Október 18, szombat, 14:00 – 18:00 (tárgyak elkészítése) és október 25, szombat, 14:-15:00: a megszáradt tárgyak lakkozása és festése. (ha nincs időd eljönni a második időpontra, akkor segítünk befejezni a tárgyaidat, melyeket a Magnet Ház portáján átvehetsz.)

A workshop ára: 4000 Ft, amelyet előre, a regisztráció utáni visszajelző e-mailben megadott számlaszámra kell átutalni. 

Jelentkezés erre a linkre kattintva>>

A regisztráció csak a jelentkezési díj átutalása után válik érvényessé. A workshopot legalább 8 fő jelenkezése esetén tartjuk meg. Az esetleges lemondásról legkésőbb egy héttel előtte értesítünk. A workshopra 14 év fölöttiek jelentkezését várjuk, 12 év fölött kísérővel.

Helyszín: Magnet Közösségi Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98
Korábbi workshop képek itt>>

Becsületkasszás számlavezetési díj, nyereség szétosztása, etikus befektetések? És még a civileket, reciklistákat is támogatják? Igen, van ilyen bank, már Magyarországon is, nézd meg:
http://www.magnetbank.hu

Köszünjük a Magnet Bank támogatását!
< >

No comments:

Post a Comment